Nieuws uit Buurtcentrum Bij de Buren

KinderResto (koken voor kinderen)
Ben jij tussen de 7 en 12 jaar oud? Geef je dan op voor de mini-kookworkshop van Resto VanHarte en ga aan de slag met een echte chef-kok. Maak lekkere gezonde hapjes voor jezelf en de gasten van Resto VanHarte. Na het koken schuif je gezellig aan bij het driegangendiner in ons buurtrestaurant. Ook je ouders zijn van harte welkom om mee te eten.
Kinderwijkraad actie KINDERDAAD!
De kinderen van de wijkkinderraad Leidsche Rijn hebben afgelopen week hun harde werk afgesloten in Buurtcentrum Het Zand met hun presentatie van ‘Kinderdaad': het actieplan van de Kinderwijkraad Leidsche Rijn. Het thema dat zij dit jaar met elkaar hadden bedacht “veilig en schoon”. Hier zagen de kinderraadsleden, hun ouders, familie en wethouder Kirsten Albas hoe de zelfbedachte leefregels met kinderdaadkracht werden gelanceerd.Kinderdaad Animatiefilm!
Nieuwsbrief Bij de Buren | Juni 2024
Wil je ook de nieuwsbrief van Buurtcentrum Bij de Buren ontvangen? Laat dan in onderstaande link je mailadres achter:https://laposta.nl/f/ssy2m0fjqdpiWil je de Nieuwsbrief Buurtcentrum Bij de Buren | Juni 2024 lezen? Zie onderstaande link.Nieuwsbrief
Buitenspeeldag Amaliapark
Woensdag 12 juni van 15:00 - 17:00 uur gaan we buitenspelen | voor jong en oudTijdens de Nationale Buitenspeeldag op 12 juni is iedereen welkom op de Buitenspeeldag in het Amaliapark (ten hoogte van skateplein). Deze middag voor jong en oud, zijn er allerlei gratis activiteiten, aangeboden door organisaties en bewoners uit de wijk. Zo zijn er creatieve kliedertafels, henna, Oud Hollandse spelen en glittertattoos. Voor de muzikale noot kun je deelnemen aan de percussie
Zomeryoga
Vanaf 1 juli, woensdagavond 19:15-20:15 uur, Yogabalance in Buurtcentrum Bij de BurenYogaBalance, jouw reis naar innerlijke balans en fysieke stabiliteit. Bij YogaBalance geloven we dat het vinden van balans in je leven essentieel is voor welzijn en geluk. We werken niet alleen aan de kracht en flexibiliteit van het lichaam, maar ook aan de rust en balans van de geest.In deze inspirerende Zomerspecial gaan we voor: Innerlijke rust! Ontdek de diepe connectie
Restaurant De Hoge Weide
We kunnen je/jullie steun op dit moment goed gebruiken! Veel dank namens alle medewerkers van De Hoge Weide!
Buurtspreekuur Parkwijk-Zuid
Op woensdag 29 mei van 14:00 - 15:00 uur in Winkelcentrum Parkwijk.Kom langs en bespreek wat er gebeurt in de buurt of in de wijk. De wijkadviseur van Parkwijk-Zuid, de politie,handhaving, DOCK, JoU en de Schone Stad Coach zijnaanwezig en beantwoorden al jouw vragen!
Buurtband Optreden
Op zaterdag 1 juni van 14:30 - 15:30 uur zijn jullie van harte welkom bij het optreden van De Buurtband in Buurtcentrum Het Zand! Entree = gratis!
Kliederochtend OBS De Klimroos
Woensdag 29 mei is er weer Kliederochtend op OBS De Klimroos. Deze keer met het thema Kneden. Kom gezellig langs samen met je peuter. Meedoen is gratis en aanmelden niet nodig.
Kliederochtend OBS De Klimroos
Woensdag 24 April is er weer Kliederochtend op OBS De Klimroos. Deze keer met het thema Onderwater. Kom gezellig langs samen met je peuter. Meedoen is gratis en aanmelden niet nodig.
Alzheimer Café
Dinsdag 14 mei 19.30 uIn Buurtcentrum Bij de BurenGastspreker Hanneke Koster (Gz-psycholoog-AxionContinu)"Omgaan met veranderd gedrag bij dementie"
Bibliotheek aan Huis
Wat als je niet zelf naar de Bibliotheek kunt komen? Dan komen we naar jou toe!Hoe?Bibliotheek aan Huis is er voor alle inwoners van de gemeente Utrecht die vanwege ziekte of (tijdelijke) immobiliteit de deur niet uit kunnen. De Bibliotheek aan Huis werkt met vrijwilligers. Elke klant krijgt een vaste vrijwilliger. Er is altijd een kennis makingsgesprek. Daarin komen lees-, kijk- en luistervoorkeuren aan bod. De vrijwilliger gaat vervolgens aan de slag,