Nieuws uit Buurtcentrum Bij de Buren - Cultuur

Optreden BuurtBand zaterdag 25 nov.
Dit najaar is de buurtBand in Parkwijk getart en zij geven hun eerste optreden op zaterdag 25 november.
WORKSHOP JEZELF BEGELEIDEN OP GITAAR
Data: 19 oktober, 2, 16 en 30 novemberTijd: 19:30-21:00Kosten: € 25
Soep uit Iedere Hoek
Soep uit Iedere Hoek bij Buurtcentrum Bij de Buren!Komen jullie zaterdag 4 november tussen 12:00 en 14:00 uur gezellig een soepje eten? Meenemen mag ook!
Kom naar de NAZOMERWORKSHOPS Theater
Heb je zin om je zomer creatief af te sluiten en met elkaar te spelen, ontdekken en vooral plezier maken ? Kom meedoen! Je kunt meedoen met de gehele reeks of meedoen met losse workshops. De workshops worden gegeven door Louisa Landsdorp, Theatermaker/ regisseur. Meedoen is gratis!!
Appeltaartconcerten.
Appeltaartconcerten Klassieke muziek voor iedereen !van oktober 2022 t/m maart 2023
Zandhappen
Proef de zomer, maak nieuwe vrienden en kom Zandhappen! Brede School Het Zand organiseert in samenwerking met DOCK en Cultuur19 op: 12 t/m 14 juli op Buurttuin Johanniterveld vakantieprogramma voor kinderen van 2 t/m 12 jaar.
Wijkkinderraad Leidsche Rijn gestart
Laten we Leidsche Rijn nog een stukje mooier makenDe wijkkinderraad Leidsche Rijn is gestart! Zeventien kinderen uit groep 7 van acht verschillende basisscholen in Leidsche Rijn gaan de komende maanden meedenken over hoe hun wijk nog mooier en beter kan worden voor iedereen en vooral wat kinderen daar zelf aan kunnen doen. De eerste bijeenkomst was een groot succes. Na de kennismaking, zijn er mooie gesprekken gevoerd en al fantastische ideeën geopperd om Leidsche
Kinderboekenweekfeest | 6 t/m 17 oktober
Leuke, gratis activiteiten in Leidsche Rijn voor 2 - 12 jaar. Gedurende de tien dagen van de landelijke Kinderboekenweek een feestprogramma voor de kinderen in de wijk vol activiteiten in het kader van het thema: ‘Dromen wat je worden wil . . .’ Het programma vindt plaats op verschillende plekken in de wijk.