Nieuws uit Buurtcentrum Bij de Buren - Jongeren

Buurtspreekuur Parkwijk-Zuid
Op woensdag 29 mei van 14:00 - 15:00 uur in Winkelcentrum Parkwijk.Kom langs en bespreek wat er gebeurt in de buurt of in de wijk. De wijkadviseur van Parkwijk-Zuid, de politie,handhaving, DOCK, JoU en de Schone Stad Coach zijnaanwezig en beantwoorden al jouw vragen!
Restaurant De Hoge Weide
We kunnen je/jullie steun op dit moment goed gebruiken! Veel dank namens alle medewerkers van De Hoge Weide!
Buurtband Optreden
Op zaterdag 1 juni van 14:30 - 15:30 uur zijn jullie van harte welkom bij het optreden van De Buurtband in Buurtcentrum Het Zand! Entree = gratis!
Alzheimer Café
Dinsdag 14 mei 19.30 uIn Buurtcentrum Bij de BurenGastspreker Hanneke Koster (Gz-psycholoog-AxionContinu)"Omgaan met veranderd gedrag bij dementie"
Activiteitengids Doe Mee in Utrecht
Activiteitengidsen bij Buurtcentrum Bij de BurenDe afgelopen maanden is hard gewerkt aan de samenstelling van kleurrijke activiteitengidsen met hierin een bundeling van het uitgebreide vrijetijdsaanbod in Leidsche Rijn. Meer dan 300 aanbieders zorgden voor de inhoud van de activiteitengidsen. Van atletiek tot zwemmen en van creatieve workshop tot pianospelen. Er is voor ieder wat wils te vinden in deze gids!Ook in Buurtcentrum Bij de Buren hebben we
Opruimdag Parkwijk-Zuid
Op donderdag 18 april om 15:30 uur is er Opruimdag in Parkwijk-Zuid.Op ondergrondse containers in Parkwijk-Zuid zijn stickers geplakt met informatie over het wegbrengen en laten ophalen van afval in vier verschillende talen. Donderdag 18 april plakt de Schone Stad Coach de laatste sticker op de container. Hierna gaan we afvalprikken om samen de buurt een stukje schoner te maken!Kom ook en help mee! Het wijkbureau Leidsche Rijn deelt afvalknijpers
Nieuwsbrief Bij de Buren | April 2024
Wil je ook de nieuwsbrief van Buurtcentrum Bij de Buren ontvangen? Laat dan in onderstaande link je mailadres achter:https://laposta.nl/f/ssy2m0fjqdpiWil je de Nieuwsbrief Buurtcentrum Bij de Buren | April 2024 lezen? Zie onderstaande link.Nieuwsbrief
Whatsappgroep Parkwijk-Zuid
Meld je aan bij de Whatsappgroep Eropuit in Parkwijk-Zuid om op de hoogte te blijven van nieuwtjes, initiatieven en activiteiten in Parkwijk-Zuid! Als je de QR code scant met je telefoon, kun je deelnemer worden van de groep en word je via deze app op de hoogte gehouden. Daarnaast is er recent een Vitrinekast geplaatst in het winkelcentrum Parkwijk, ontstaan vanuit een bewonersinitiatief.
Nieuwsbrief Bij de Buren | Maart 2024
Wil je ook de nieuwsbrief van Buurtcentrum Bij de Buren ontvangen? Laat dan in onderstaande link je mailadres achter:https://laposta.nl/f/ssy2m0fjqdpiWil je de Nieuwsbrief Buurtcentrum Bij de Buren | Maart 2024 lezen? Zie onderstaande link.Nieuwsbrief
Buurtspreekuur Parkwijk-Zuid
Op woensdag 27 maart van 14:00 - 15:00 uur in Winkelcentrum Parkwijk.Kom langs en bespreek wat er gebeurt in de buurt of in de wijk. De wijkadviseur van Parkwijk-Zuid, de politie,handhaving, DOCK, JoU en de Schone Stad Coach zijnaanwezig en beantwoorden al jouw vragen!
Nieuwsbrief Buurtcentrum Bij de Buren
Wil je ook de nieuwsbrief van Buurtcentrum Bij de Buren ontvangen? Laat dan in onderstaande link je mailadres achter: https://laposta.nl/f/ssy2m0fjqdpiWil je de Nieuwsbrief Buurtcentrum Bij de Buren | Februari 2024 lezen? Zie onderstaande link.
Alzheimer Café Leidsche Rijn
Ontmoetingsplek voor mensen met dementie, partners, kinderen, mantelzorgers en andere belangstellenden.