Prikbord van Buurtcentrum Bij de Buren

BEWEEG - PROGRAMMA BALANS
Blijf stevig op de been Bewegen met zelfvertrouwen en werken aan een gezonde toekomst Meld u aan en blijf vitaal T: 030-6690827 | E: fysio@lrjg.nl Met het beweegprogramma Balans werkt u in groepsverband aan uw balans, spierkracht en conditie. U krijgt van een fysiotherapeut uit het expertteam 'Gezond ouder worden' informatie over veilig bewegen en uw evenwicht. U voert praktische oefeningen uit op uw eigen niveau en krijgt tips om thuis mee aan de slag te gaan. Zo heeft u minder kans om te va Lees meer...
Nooit te OUD om te GROEIEN
Zin in Utrecht organiseert zingevingsbijeenkomsten voor senioren in de Binnenstad, Oost, Noord-Oost, Hoograven, Ondiep, Overvecht, Zuilen & Leidsche Rijn.
Wil je (leren) zingen Zwaluwkoor Utrecht
STICHTING PHILOMELAklassieke muziek voor iedereen.Zwaluwkoor Utrecht start op 6 februari Het Zwaluwkoor Utrecht gaat van start en zoekt mensen die wekelijks willen (leren) zingen onder professionele begeleiding. Op 6 februari is de eerste bijeenkomst, vanaf dan iedere maandag repetitie bij CultuurCampus. Het ZwaluwkoorEen initiatief van Stichting Philomela. Voor het eerst gestart in Amsterdam om inwoners, nieuw en oud, met elkaar te verbinden doo Lees meer...
Gelukkig Nieuwjaar ✨
2022 is vervlogen, 2023 staat reeds voor de deur. Een nieuw jaar met nieuwe dromen, alles krijgt een nieuwe kleur. Geluk en veel liefde voor elkaar. Aandacht voor je naaste, hopen op vrede en een een prachtig jaar!
Streetsports Parkwijk
Kom jij ook meedoen? Sport jij graag of wil je graag nieuwe sporten doen? Dan is Streetsports iets voor jou! Kosten? Helemaal gratis!Vanaf 3 november - iedere donderdag | 16:00 - 17:00 uur | 7 t/m 12 jaar | Verzamelen bij de pannakooi in het Prinses Amaliapark (Parkwijk).
Appeltaart concerten
AppeltaartconcertenKlassieke muziek voor iedereen!oktober 2022 t/m maart 2023