Prikbord van Buurtcentrum Bij de Buren

Optreden BuurtBand zaterdag 25 nov.
Dit najaar zijn we in Parkwijk gestart met de BuurtBand.Zaterdag 25 november geven wij ons eerste optreden.Iedereen van harte uitgenodigd. Kom kijken & doe mee !Samen gezellig zingen en muziek maken!
Kliederochtend peuter op De Klimroos
De Kliederochtend op De Klimroos voor ouder en peuter is woensdagochtend 29 november 8.45-9.15 uur. Thema; kleur met verf en andere materialen. Verfschorten zijn aanwezig.We hebben mooie kliedertafels en iedere maand is er steeds ander materiaal waar kinderen zelf mee aan de slag kunnen. Inloop: 8.30 uur met koffie/thee (bij de ouderinloop/koffieochtend van obs De Klimroos)Activiteit: 8.45-9.15 uur | Kosten: gratis | Voor:
Digitale Buddies
Digitale vaardigheden opdoen en tegelijkertijd mooie gesprekken, plezier en oprecht contact.
Lief & leed €150 voor straat, per jaar
Welke buur wil jij graag een glimlach bezorgen?
Alzheimer Café
Ontmoetingsplek voor mensen met dementie, partners, kinderen, mantelzorgers en andere belangstellenden.
Mama's Mindful Moment
Wekelijkse groepsworkshop speciaal voor moedersEven bijkomen en opladen zonder onze kinderenSamen ontspannenLaagdrempelige meditatie oefeningDelen van ervaringenPraktisch bruikbare theorie over het zenuwstelsel van onszelf en onze kinderen inclusief oefeningen voor thuisInteresse? Meld je aan bij Maxine Harland via
Yoga voor Senioren
Senioren Yoga Maandagavond of Dinsdagochtend
Kom meedoen met DE BUURTBAND gratis
De Buurtband is een groot, divers & vrolijk muziekproject voor iedereen!Doe mee, speel mee op bijzondere, makkelijk te spelen instrumenten. Gratis! KICK_OFF maandag 19 juni, 18.30- 19.30 uur. Buurtcentrum "Bij de Buren"